CALL OF DUTY 4 Modern warfare Tank... pe vestic.ro!

in Jocuri | 4 Martie 2010, 23:12 | 8 comentarii

Call of Duty 4: Modern Warfare este primul joc din seria Call of Duty a carui actiune nu mai are loc in Al Doilea Razboi Mondial ci este plasata in Orientul Mijlociu si in Europa de Est avandu-l la baza intrigii pe Zakhaev, un nationalist rus care incearca sa-si aduca pamantul natal inapoi in vremea Uniunii Sovietice. Impreuna cu un aliat din Orientul Mijlociu, Al-Assad, incearca sa distraga atentia serviciilor americane de la operatiunile lor din Rusia.
Call of Duty 4: Modern Warfare este primul joc din seria Call of Duty a carui actiune nu mai are loc in Al Doilea Razboi Mondial ci este plasata in Orientul Mijlociu si in Europa de Est avandu-l la baza intrigii pe Zakhaev, un nationalist rus care incearca sa-si aduca pamantul natal inapoi in vremea Uniunii Sovietice. Impreuna cu un aliat din Orientul Mijlociu, Al-Assad, incearca sa distraga atentia serviciilor americane de la operatiunile lor din Rusia. Serviciile britanice si rusesti il monitorizeaza pe Zakhaev si reusesc sa desluseasca planurile sale cu adevarat.

Dar inainte sa ne bucuram prea tare... joculetul de fata este mult mai banal decat varianta lui pe Xbox... insa este la fel de distractiv si... antrenant.Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com