Mamă decedată lângă copilul de doar trei luni

in Regional, , | 2 Februarie 2010, 23:10 | 0 comentarii

Tragediile se ţin lanţ în judeţul Bihor.  Acest lucru este confirmat de cele două decese survenite în acceiaşi zi. În primul este vorba despre o tânără din Fânaţe care a decedat în pat lângă copilişul ei de doar trei luni, fiind descoperită de soţul ei. Acesta a chemat salvarea însă în disperare a pornit spre spital. La două, triminute a ajuns şi salvarea care a încercat resuscitarea femeii mai bine de o oră însă zadarmic.
Acest lucru este confirmat de cele două decese survenite în acceiaşi zi. În primul este vorba despre o tânără din Fânaţe care a decedat în pat lângă copilişul ei de doar trei luni, fiind descoperită de soţul ei. Acesta a chemat salvarea însă în disperare a pornit spre spital. La două, triminute a ajuns şi salvarea care a încercat resuscitarea femeii mai bine de o oră însă zadarmic. Proaspăta mămică nu avea urme de violenţă şi doar autopsia va reliefa cauza exactă a decesului.
O altă tragedie s-a consumat la Tarcea, unde un copilaş de două luni a decedat. Şi în acest caz, autopsia va reliefa cauza morţii.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com