Se rupe PSD Arad?! „Ne este rușine, ne-am săturat”!

de R.V. | in Regional | 12 Octombrie 2017, 17:34 | 0 comentarii

Tensiuni mari în PSD Arad, după ultimele numiri de directori și după ce conducerea organizației și-a declarat susținerea necondiționată față de Liviu Dragnea. Un grup important de membri vechi PSD a răbufnit: „Gata! Ne-am săturat, ne este rușine! Niciodată PSD Arad nu a fost atât de jos!”  Numirile directorilor Ilie Cheșa, Beniamin Vărcuș, Cristian Gavra și a inspectorului școlar general Anca Stoenescu au umplut paharul răbdării pentru unii dintre vechii pesediști. Aceștia susțin că nu se simt reprezentați de personajele controversate aflate în atenția presei, și că PSD Arad nu a fost niciodată condus de o echipă atât de pestriță.
„Am acceptat candidaturile lui Todor și Tripa la Parlament, pentru că ni s-a spus că va fi bine, că așa vrea conducerea partidului. Dar nu e bine! Așa a ajuns PSD, care a avut totuși oameni de calitate și în Parlament și în Consiliul Local? Mai mult, vedem echipa din Consiliul Local și Consiliul Județean, disperată să prindă câte un post de director sau de angajat în Prefectură. Nu fac deloc politică, numai în interes propriu”. Declarația aparține unor vechi membri de partid, cărora le este rușine de ceea ce se întâmplă în organizație.
Ca și cum nu ar fi de ajuns rușinea de pe plan local, PSD Arad s-a aliniat cu cățel, cu purcel, alături de Liviu Dragnea. „Este o slugărnicie, declară aceleași surse. Au fost cărat tava lui Ponta, apoi a lui Grindeanu, acum se dau bine cu Dragnea, deși Aradul a avut numai de pierdut din cauza lui. Suntem din PSD, dar nu putem accepta că Aradul este lăsat la urmă și că nimeni din partid nu reușește să aducă bani la Arad, dând apă la moară celor din PNL. Dragnea conduce România ca pe propriul său consiliu județean, iar Aradul nu încape în tablou. Totuși, PSD Arad îl susține necondiționat. Asta nu va rămâne nepedepsit de electorat, arădenii se simt înșelați din cauza politicii la nivel național și umiliți datorită numirilor de directori de la nivel local”. 
Buba din PSD Arad stă să se spargă. Vom reveni cu amănunte!

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com