PSD continuă schimbarea la față a școlii arădene. O schimbare cu alură de botox și silicoane!

de R.V. | in Regional | 25 Septembrie 2017, 09:33 | 0 comentarii

Fotografii în diferite costume, de piele, de blană, cu volănașe, în fâșii, și în diferite ipostaze (trimițând bezele, pozând cambrată și roșie ca un Ferrari în carne și oase ori echipată într-un costum cu fermoar de sus până jos, care stă să se deschidă) sunt din abundență pe profilul ei.   

Conducerea interimară a Inspectoratului Școlar Arad se străduiește să schimbe imaginii școlii arădene. O mutare concretă este numirea domnișoarei Violeta Varga în funcția de inspector. 

Desigur, nu ne interesează acum, aici, zvonurile despre presupusa ei relație telenovelistică cu un lider PSD Arad. Nici nu prea au importanță, de vreme ce PSD ne-a demonstrat că la orice numire pe care o face există o relație directă, concretă, între cel numit și partid. Așa ne-am pricopsit cu noul director de la Poștă, un bun specialist în pizza, Beniamin Vărcuș, sau cu noul inspector școlar general, Anca Stoenescu.

O scurtă trecere în revistă a profilului de Facebook a inspectoarei Varga ne relevă faptul că pasiunea cea mai importantă a noii inspectoare este... ea însăși. A investit în ea, vizibil, chiar strident de vizibil. Pare că botox, silicoane, alte cele, se revarsă voluptoase pe monitor. 

Fotografii în diferite costume, de piele, de blană, cu volănașe, în fâșii, și în diferite ipostaze (trimițând bezele, pozând cambrată și roșie ca un Ferrari în carne și oase ori echipată într-un costum cu fermoar de sus până jos, care stă să se deschidă) sunt din abundență pe profilul ei. Poate numai postările redistribuite ale noii sale șefe, Anca Stoenescu pot concura ca pondere, pe Facebookul Violetei Varga, cu fotografiile languroase.  

Redacția noastră salută consecvența PSD Arad în numirile pe care le face. Cu așa strategie, orice opoziție este inutilă - PSD are grijă să demonstreze el singur câte parale face. 


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com