Uite cine și cum ne conduce: DNA a băgat bățul în cuibul de viespi PSD-TelDrum-Dragnea-miniștri cu un servilism de natură penală!

de R.V. | in Regional | 23 Septembrie 2017, 12:27 | 0 comentarii

Procurorii o spun clar: la nivelul PSD s-a constituit un grup care a avut ca obiectiv sărăcirea statului român, a românilor, și îmbogățirea unor șefi din PSD, chiar dacă asta însemna să încalce legea; un grup care apoi, noaptea, ca hoții, și-a dat pe ascuns o Hotărâre de Guvern de grațiere a corupților! 

De aproape un an de zile, îi auzim pe șefii PSD dând vina pe alții pentru nerespectarea promisiunilor electorale, a „programului de guvernare”. Întâi a fost Șoroș. Apoi premierul Grindeanu. Apoi SRI. Apoi DNA. Apoi Țuțuianu. Acum Maior și iar DNA și SRI. Între timp apar pe bandă rulantă scandalurile din care aflăm cum s-au îmbogățit fără număr, fără număr, mai-marii PSD, fie cu afaceri prin Teleorman, fie prin Brazilia, fie prin folosirea instituțiilor, a ministerelor, Consililor Județene, agențiilor statului, pentru interesul lor personal. Ultimul exemplu este „Dosarul Belina”, în care DNA a atribuit vicepremierul Sevil Shhaideh calitatea de suspect și a cerut aprobarea urmăririi penale a ministrului Rovana Plumb, acuzate că ar fi verigi ale unei rețele care a lucrat pentru îmbogățirea familiei lui Liviu Dragnea, prin prejudicierea statului. Reacțiile pesediștilor nu au întârziat să apară. S-au repezit ca niște șacali la gâtul DNA, SRI și a jurnaliștilor care au devoalat întreaga măgărie. 

Pe scurt, Guvernul Ponta, cu semnătura lui Dragnea, trece în noiembrie 2013 lacul Belina de la Apele Române la Consiliul Județean Teleorman. De aici lacul ajunge în închiriere la Tel Drum (firma foștilor colegi ai lui Dragnea) iar după doar trei luni lacul este concesionat firmei Trident 51 SRL, care la rândul ei intră mai târziu în proprietatea lui Valentin Ștefan Dragnea, fiul șefului PSD. 

Acesta este, pe scurt, traseul unei inginerii pe care procurorii DNA nu se sfiesc să o numească escrocherie imobiliară, pusă la cale cu încălcarea a trei legi și a Constituției, într-un mecanism care a implicat mai multe ministere și mai mulți miniștri. Destinatarul final al afacerii, Liviu Dragnea, a dezlănțuit prin trompetele sale din partid, Bădălău, Codrin Ștefănescu și alții ca ei, un potop de aberații și amenințări, din care înțelegem că în România PSD are dreptul să încalce legile, fiindcă a câștigat alegerile, și că procurorii vor plăti pentru obrăznicia de a-i cita pe oamenii de încredere ai lui Dragnea și a-i pune sub acuzare! Prin agresivitate verbală și un limbaj colorat, prin țipete și amenințări, încearcă să deturneze atenția românilor de la hoții și să de vina, culmea, pe cei care anchetează hoțiile!

Atât de mare este aroganța acestor pesediști violenți încât nu se sfiesc să pună îmbogățirea lui Dragnea și servilismul de natură penală a unor miniștri PSD sub semnul unei conspirații naționale și chiar mondiale împotriva PSD și a liderului său condamnat penal. Asta deși actele procurorilor spun clar: la nivelul PSD s-a constituit un grup care a avut ca obiectiv sărăcirea statului român, a românilor, și îmbogățirea unor șefi din PSD, chiar dacă asta însemna să încalce legea; un grup care apoi, noaptea, ca hoții, și-a dat pe ascuns o Hotărâre de Guvern de grațiere a corupților și care mai târziu a făcut presiuni și la Curtea Constituțională ca infractorii să poată face parte din Guvern! Ne întrebăm: oare mecanismul de pensionări rapide din Justiție a servit aceluiași interes, ca hoții din PSD să rămână cu banii, în libertate, și să poată în continuare fura?! 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com