Deputatul Todor nu pricepe dezbaterea despre CET

de R.V. | in Regional | 23 Septembrie 2017, 12:00 | 0 comentarii

Deputatul PSD Adrian Todor a participat la dezbaterea legată de CET, a ascultat, dar nu a priceput nimic. Continuă să trăiască într-o lume a comunicatelor de presă şi cu amăgirea că, minţind mult şi din timp, arădenii ar putea vota vreodată PSD la conducerea Aradului. 
Ce s-a discutat la dezbaterea de la Prefectură, în cadrul Comisiei pentru Dialog Social?
Ministrul Energiei din Guvernul PSD a transmis clar într-un comunicat de presă al Prefecturii Arad: “în ceea ce priveşte finanţările specifice, realiste şi posibile, adică modernizarea centralei prin finanţare PNI şi a reţelei prin Ministerul Dezvoltării.” Este o concluzie clară, care contrazice cam tot ce au debitat în ultimul timp pe acest subiect parlamentarii şi consilierii PSD. Deci, investiţiile pot fi şi trebuie realizate din fonduri guvernamentale, evident cu documentaţie suport serioasă, nu din bugetul local, aşa cum susţineau pesediştii.

Ce a reţinut deputatul Todor? Ideea de forţă cu care a ieşit Todor este că s-a cerut un control al ANAF. Dânsul, de fapt, nu a priceput că ministrul i-a închis gura! În ce ţară îşi permite un ministru să dispună public controale la o societate comercială, din partea unor ministere pe care nu le conduce?! Niciun ministru nu îşi permite acest lucru. Dar dacă ministrului i s-a spus “la CET Arad se fură bani”, acesta a spus de fapt că nu poate investiga aceste aspecte. Logic, a sugerat anchete ale unor instituţii abilitate. În loc să înţeleagă că a fost trimis la plimbare, deputatul Todor şi colegii săi se şi laudă cu acest aspect. În plus, deputatul Todor susţine, chipurile, ideea ministrului energiei, care a spus că strategia CET trebuie realizată de specialişti. De fapt, PSD a propus comisie de anchetă la CET formată din consilieri locali, care numai specialişti nu sunt.

Ar mai fi de remarcat la această dezbatere modul vădit părtinitor în care doamna prefect Horgea a organizat evenimentul: a fost de fapt o confruntare între PSD şi primarul Falcă. Doamna prefect a confirmat că face jocurile politice ale PSD şi nu poate să depăşească poziţia de instrument al acestui partid politic. Calculele greşite au mers până la nivel de minister: reprezentantul Guvernului nu a putut susţine aberaţiile socialiştilor şi tot evenimentul s-a întors de fapt contra PSD.

 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Taguri: adrian todor

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com