Ea s-a aflat la Arad pentru a discuta pe această temă cu reprezentanții autorităților județene și ai structurilor din subordinea ministerului. Ministrul Carmen Dan a precizat, la ieșirea din Prefectura Arad, că, după ce vor avea loc și discuțiile de

in Regional | 18 Septembrie 2017, 10:56 | 0 comentarii

  Poliţiştii din Timiş au deschis cinci dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul persoanelor care au murit, duminică, în timpul furtunii din judeţ, patru fiind lovite de copaci, iar peste o alta, aflată în maşină, a căzut poarta de intrare în Timişoara, de pe Calea Lugojului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că au fost deschise dosare penale în cazul celor cinci persoane care au decedat, duminică, în timpul furtunii.

“În toate cazurile au fost deschise dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări”, a afirmat Ancuţa Morariu.

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, duminică, în judeţul Timiş, în timpul furtunii puternice.

Trei dintre acestea au murit într-un parc din Buziaş, după ce un copac a picat peste ele, o femeie a decedat la grădina zoologică din Timişoara, fiind lovită de o creangă, iar un tânăr de 24 de ani a murit după ce maşina în care se afla a fost strivită de poarta de intrare în oraş, de pe Calea Lugojului.

Poarta de intrare în Timişoara a fost reabilitată de municipalitate în urmă cu doi ani, primăria plătind peste 50.000 de euro pentru lucrările executate de o firmă privată.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com