Sergiu Bîlcea: Drumurile judetene au fost degajate si sunt practicabile, după furtună

in Regional | 17 Septembrie 2017, 16:52 | 0 comentarii

  La ora 18.45, în drumurile județene din județul Arad au fost degajate de echipele mixte ale ISU si Consiliului Județean. Se mai circulă cu greutate pe tronsoanele Julița-Mădrigești și Sebiș-Moneasa.
La ora 18.45, în drumurile județene din județul Arad au fost degajate de echipele mixte ale ISU si Consiliului Județean. Se mai circulă cu greutate pe tronsoanele Julița-Mădrigești și Sebiș-Moneasa. "A fost cod portocaliu de vijelie în județ, în această dupa-amiază. Le mulțumesc celor de la ISU, care au răspuns foarte prompt solicitări noastre deși în tot județul a fost dezastru! În continuare suntem în cod galben de furtună în anumite zone din județ, dar situația este sub control pe drumurile județene din Arad", a precizat vicepreședintele Consiliului Județean, Sergiu Bîlcea. 

Luni dimineața activitatea Consiliului Județean va începe cu o ședință operativă de inventariere a pagubelor. Din primele informații mai multe biserici din județ au crucile smulse, sunt zeci de case avariate și în comuna Moneasa o persoană și-a pierdut viața, strivită de un copac. La această oră nu sunt informatii despre pagube la clădirile publice aparținând Consiliului Județean. 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com