Căprar, președinte interimar la PSD Timiș! Grindeanu: Am ajuns să fim conduși de cea mai slabă organizație PSD din țară!

in Regional | 20 Iulie 2017, 17:51 | 0 comentarii

Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, și s ecretarul de stat din Ministerul Învăţământului, Petru Andea, vor coordona activitatea PSD Timiș, după ce la sediul organizaţiei ar fi ajuns documentul de excludere din partid a fostului premier Sorin Grindeanu. Căprar este cel care a cerut în CEx excluderea din PSD a lui Sorin Grindeanu.

Secretarul de stat Petru Andea a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a fost chemat de secretarul general al PSD, Marian Neacşu, pentru a-i comunica faptul că va coordona activitatea organizaţiei Timiş.

„Așa mi s-a comunicat de către secretarul general al PSD, domnul Neacșu (Marian Neacşu – n.r.). Nu am avut nicio altă discuție înainte cu domnul Dragnea. M-a chemat domnul Neacșu și mi-a spus că asta a hotărât conducerea PSD. Am zis mulțumesc frumos. Sunt încă la București, la minister. Nu singur, ci cu domnul Căprar (Dorel Căprar, președintele PSD Arad). Mâine o să trec pe la filială să văd dacă a ajuns și hârtia cu excluderea lui Sorin Grindeanu. Am înțeles că de luni a fost trimisă. O luăm încet, încet. cu binișorul. Eu sunt vicepreședinte al filialei”, a declarat Andea.

Andea a precizat că a convenit cu conducerea PSD să preia conducerea organizaţiei Timiş de la 1 august, deoarece sâmbătă va pleca în concediu.

Petru Andea este secretar de stat la Ministerul Învățământului, numriea fiind realizată de Sorin Grindeanu, când era premier. Andea a rămas în funcție și în actualul guvern condus de Mihai Tudose.

Petru Andea are 68 de ani și a fost, în perioada 1975 -1983, președintele Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști din România (UASCR) pe Centrul Universitar Timișoara. În 1995 s-a înscris în Partidul Socialist, care a fuzionat în 2000 cu PSDR, iar în 2001 cu PDSR, formând PSD.

După aflarea deciziei luată de PSD, fostul premier Sorin Grindeanu a reacționat pe Facebook.

”În 2016, pentru prima oară, organizația care în 2014 mi-a acordat un vot de încredere, PSD Timiș, a câștigat alegerile! Este un rezultat care nu poate fi contestat de niciunul dintre membrii care au decis excluderea mea din partid și, cel mai important, este un rezultat care a arătat modul în care PSD Timiș a reușit să se apropie de oameni prin implicare și respect. PSD a decis astăzi să pună în fruntea Organizației Timiş a Partidului Social Democrat o conducere bicefală. Nicio decizie, însă, luată de actuala conducere nu mă va determina să accept, ca membru de 21 de ani, că partidul trebuie să fie condus din Arad, una dintre cele mai slabe organizații PSD din țară, lucru confirmat de rezultatele obținute. Mergem înainte!”, a scris Grindeanu.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com