Falcă e de vină și pentru obscenitatea de la Craiova? 52,6 milioane de euro de la stat pentru un stadion... greșit!

in Regional | 17 Iulie 2017, 20:21 | 0 comentarii

Este obscen însuși faptul că statul plăteste 52,6 milioane de euro pentru un stadion de fotbal într-o țară unde oamenii mor cu zile pentru că avem spitale primitive. Este încă o demonstrație de sifonare a banilor publici de către baronii pesedisti lipsiti de scrupule!
Dacă s-ar fi întâmplat la Arad, îi auzeai urlând: Faaalcăăăă! Așa, că au dat-o în bară, dar urât de tot, zeii din Craiova, în frunte cu zeița Olguța, sfătoșii Aradului sunt mucles. Nu i-am văzut comentând sarcastic pe forumuri, sărind cu miștoul, grăbindu-se să compare. Dacă s-a greșit la Craiova, nu la Arad, există circumstanțe atenuante. Dacă s-ar fi greșit la Arad era sfârșitul lumii. 
Dar despre ce este vorba?
Probabil specialiști din Caracal au fost angajați să construiască stadionul nou din Craiova. Cel pentru Guvernul PSD a alocat 52,6 milioane de euro!!!
Și... incredibil: au greşit stadionul! Noua arenă din Craiova, de 52,6 milioane de euro, trebuie reparată înainte de a fi inaugurată. Normele ISU nu corespund, mai trebuie construit un etaj, arena nu rezistă la vânt. Pentru a se încadra în costuri, a fost micşorată cu 10 metri!
Va fi interesant de urmărit cine va plăti aceste greșeli prostești. Nu cumva tot noi, arădenii, timișorenii, orădenii, că nu văd de unde ar scoate zeci de milioane de euro craiovenii, cu tot respectul pentru ei, oricât s-ar scobi prin buzunare... 
Pe de altă parte, pățania asta din Dolj ar trebui să fie o învățătură de minte pentru cei care sar cu gura mereu împotriva Aradului și a ceea ce se face la noi. Mai ușor cu pianul pe scări, cum obișnuia să spună un fost prefect al Aradului!

P.S.: Este obscen însuși faptul că statul plăteste 52,6 milioane de euro pentru un stadion de fotbal într-o țară unde oamenii mor cu zile pentru că avem spitale primitive. Este încă o demonstrație de sifonare a banilor publici de către baronii pesedisti lipsiti de scrupule!

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com