Cântăreţ de manele, înjunghiat de un cunoscut interlop în Atrium Mall!

in Regional | 16 Iulie 2017, 18:21 | 0 comentarii

Un cântăreţ din Arad a fost înjunghiat, duminică dimineaţa, într-un mall din Arad de un cunoscut interlop din oraş, în urma unui conflict care a pornit de la jocurile de noroc, victima fiind transportată la spital, unde este operată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cântăreţul Ioan Dinescu, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiat, duminică dimineaţa, într-un mall din municipiul Arad, de un bărbat în vârstă de 45 de ani, cunoscut interlop din oraş în urma unui conflict care a pornit de la jocurile de noroc.

Conform unor informaţii, cântăreţul ar fi jucat la un aparat de poker o sumă mare de bani, circa 1.000 de euro, şi se aştepta să prindă marele pot. Daniel Florin Vesa, cunoscut pentru legăturile cu lumea interlopă, l-ar fi ochit pe cântăreţ şi, când a văzut că a tot crescut miza şi avea şanse să câştige, l-a îndepărtat pe cântăreţ de la aparat cu câteva palme pentru a-i lua locul.

Un agent de pază al casinoului şi al sălii de jocuri mecanice a intervenit şi i-a condus pe amândoi în parcarea mall-ului, unde interlopul ar fi scos un briceag şi l-a înjunghiat pe cântăreţ, iar pe agentul de pază, în vârstă de 23 de ani, l-a rănit uşor în zona spatelui.

Cântăreţul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde este operat.

„Bărbatul a ajuns la spital cu plagă abdominală înjunghiată, este în sala de operaţie în acest moment şi va fi transferat la ATI", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

Agresorul a fugit de la faţa locului, el fiind prins ulterior de către poliţişti, iar la ora transmiterii acestei ştiri, este audiat.

„La scurt timp după incident, autorul a fost indentifcat de poliţişti, dus al sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pentru audieri şi clarificarea împrejurărilor în care s-au comis faptele. Cercetările sunt desfăşurate de către colegii de la Serviciul Investigaţii Criminale"; a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii sunt în continuare la faţa locului pentru a aduna probe, dar şi pentru a viziona ce au suprins camerele de supraveghere din zonă.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com