O carte-eveniment despre cultura chineză, lansată la Arad

in Regional | 14 Iulie 2017, 07:10 | 0 comentarii

  O carte-eveniment a fost lansată zilele trecute la Consiliul Județean Arad. Volumul înmănunchează comunicările științifice susținute la Palatul Administrativ în cadrul Conferinței despre Cultură și Civilizație Chineză. 
O carte-eveniment a fost lansată zilele trecute la Consiliul Județean Arad. Volumul înmănunchează comunicările științifice susținute la Palatul Administrativ în cadrul Conferinței despre Cultură și Civilizație Chineză. Vă reamintim că evenimentul a fost onorat la vremea respectivă de prezența Ambasadorului Republicii Populare Chineze la București, Excelența Sa Xu Feihong. 
Lansarea de carte a fost un moment important în viața culturală a Aradului. A reunit cele mai importante oficialități administrative, directori de instituții, foarte mulți arădeni interesați de volumul prezentat.
Președintele Consiliului Județean Arad, dl. Iustin Cionca, gazda evenimentului, a declarat că proiectele Casei Româno-Chineze filiala Arad vor fi susținute în continuare de CJ Arad: "Vă felicit, doamnă președinte Mihuț, pentru pasiunea cu care vă implicați în viața culturală a Aradului, pentru promovarea culturii chineze în spațiul românesc și a culturii arădene în spațiul chinez".
Președintele Casei Româno-Chineze filiala Arad, d-na Lizica Mihuț, a evidențiat calitatea deosebită a volumului, atât din punct de vedere al conținutului cât și al prezentării grafice. "Consilierii locali au votat în unanimitate susținerea proiectelor Casei Româno-Chineze filiala Arad. Asta ne dă încrederea să continuăm, iar la toamnă organizăm o nouă ediție a Conferinței Naționale despre Cultura și Civilizația Chineză".
Primarul municipiului Arad, dl. Gheorghe Falcă, a punctat relația bună dintre Județul Arad și partenerii chinezi, insistînd asupra faptului că prin cultură se construiesc punți relevante si din punct de vedere economic. 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com