Dacă PSD Arad și-a pus șef la Poștă un pizzer, iar la Poștă chiar funcționează o pizzerie, înseamnă că Beni Vărcuș e tehnocrat?

in Regional | 16 Iunie 2017, 09:40 | 0 comentarii

PSD l-a numit politic șef la Poșta Arad pe consilierul local Beniamin Vărcuș. Cum, care Beniamin? Cum, care Vărcuș? Cel care țipa ca din gaură de șarpe că nu suportă numirile politice  și că nu poate dormi noaptea de tare ce îl deranjează clientelismul... altora! 
Mulți s-au întrebat ce treabă are Beni Vărcuș cu Poșta. Că scrisori nu trimite și nu primește. Nici la ziare nu e abonat. Facturile i le duc alte firme. Am reușit, după o scurtă investigație, să elucidăm misterul. Știți bine că Vărcuș face pizza. Adică din asta trăia el până acum, când PSD i-a pus palma în cap și l-a transformat în director de lux, cu ditamai salariul virat de stat direct în cont. Ei bine, ca pizzer, nici nu se putea o alegere mai bună pentru Poșta arădeană, unde funcționează fix... o pizzerie, după cum bine știți, în spațiul Oficiul Poștal central.
Deci, cum ar veni, pesediștii au numit la Poștă un tehnocrat?!  Cică o noutate introdusă imediat de noul director ar putea fi ca pentru clienții fideli ai Poștei, pentru o minimă taxă suplimentară, corespondența să sosească la domiciliu fie cu extra-topping, fie cu „de toate”, livrată de poștășițe cu fuste foarte scurte și cu un decolteu generos. 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com