Dupa Isus, apostoli și Arsenie Boca, PSD Arad îl aruncă și pe Fuego în campania electorală! Azi, faza pe Almaș!

in Regional | 2 Iunie 2017, 17:37 | 0 comentarii

  • imagini (3)
Politica lăutărească a PSD Arad a ajuns astăzi la episodul Fuego! Culmea, pesediștii se mai si laudă cu asta, pe Facebook. Îl poartă pe Fuego în campania din casă în casă de la Rădești (comuna Almaș) încercând să convingă populația să voteze candidatul PSD la alegerile din 11 iunie. Fuego a venit în zonă la Festivalul de Muzică de la Sebiș și este plătit din bani publici pentru această prestație!
Imaginea cu Fuego si deputații Tripa și Căprar a fost postată pe pagina de Facebook a lui Florin Tripa. Textul este explicit, de campanie electorală.
Nu este nicio îndoială că Fuego nu a fost dus la Rădești să împodobească bradul, în miezul verii, ci să presteze ca un agent electoral. Întrebarea este dacă folosirea sa este legală, în acest context, și dacă s-a produs cu acordul său. Vom verifica.
Nu este prima oară când pesediștii arădeni încearcă să se lipească în campaniile electorale de diverse imagini care creează controverse. Cel mai mare amuzament l-a produs posterul în care pesediștii pozau ca apostolii, la Cina cea de Taină, în jurul președintelui partidului, care stătea pe locul lui Iisus! Mai târziu au folosit imaginea lui Arsenie Boca. Astăzi au ajuns la Fuego.
Sigur, cititorii se pot întreba ce știe Fuego despre viața la Rădești. Probabil fix la fel de mult cât știu Tripa și Căprar!
Vom reveni cu amănunte!

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com