Știați că toată țara are liber de 1 Iunie datorită unei arădence?

in Regional | 1 Iunie 2017, 06:44 | 0 comentarii

Așteptăm cu toții, cu mare bucurie, minivacanța dintre 1 iunie și Rusalii. Dar câți știm cui i se datorează ziua liberă de 1 iunie? Deși este meritul unei arădence, foarte puțini cunosc acest lucru!

1 Iunie a fost decretată zi nelucrătoare la inițiativa fostului ministru al Muncii, Claudia Boghicevici, care a depus o inițiativă legislativă cu senatoarea Rozalia Biro. Claudia Boghicevici este astăzi vicepreședinte al Consiliului Județean Arad. Pentru inițiativa sa, acceptată de ceilalți parlamentari, a fost premiată de organizații media ce se adresează copiilor și familiei.

Iată, așadar, o realizare concretă a unui parlamentar arădean, de care se bucură o țară întreagă! 

„Timpul petrecut alături de copii reprezintă cea mai eficientă şi simplă metodă de a forma şi consolida o relaţie sănătoasă copil-părinte. Mai mult decât atât, acest timp le asigură copiilor un mediu armonios în care să crească şi să se dezvolte şi le oferă un set de valori şi un model de urmat pentru când vor fi, la rândul lor, părinţi. Părinţii trebuie să fie conştienţi că și calitatea timpului petrecut cu copiii lor este foarte importantă, poate avea un rol determinant pentru evoluţia ulterioară a copilului. În societatea actuală, timpul a devenit o resursă critică, atât la birou, cât şi acasă. 24 de ore par a nu mai fi suficiente, iar găsirea unui echilibru între viaţa profesională şi cea personală  este o provocare din ce în ce mai mare. Muncim peste program şi facem sacrificii pentru cei mici, să aibă o viaţă mai bună. Dar de multe ori lipseşte ce e mai preţios pentru ei: prezenţa fizică a părinţilor. Să le oferim celor mici timp de calitate şi amintiri pentru o viaţă mai bună”, a declarat Claudia Boghicevici, inițiatoarea legii datorită căreia Ziua Copilului este zi nelucrătoare în România!

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com