Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Lovitură de teatru pentru Nicolae Ioțcu: vezi ce face denunțătorul său!

in Regional | 6 Mai 2017, 18:46 | 0 comentarii

Lovitură de teatru pentru fostul președinte al Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu. Denunțătorul său, Cristian Drăgan, a luat o decizie de ultimă oră și i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!
Cristian Drăgan este denunțătorul fostului președinte al Consiliului Județean, Nicolae Ioțcu. Ioțcu a avut încredere oarbă în el, iar Drăgan l-a turnat. Acum, fostul administrator public al județului i-a surprins pe toți, chiar în ajunul începerii judecării recursului lui Ioțcu.
Nici mai mult, nici mai puțin, Drăgan și-a anunțat cunoștințele că va candida la primăria comunei Covăsânț! Încă nu sunt foarte clare circumstanțele cazului Ioțcu, dar mâna dreaptă a fostului președinte al Consiliului Județean este gata să intre iar în administrație și să profite, de această dată, de poziția de primar. 
Potrivit informațiilor noastre, Drăgan și-a pregătit și o variantă de rezervă, în situația în care nu va candida, totuși (nu fiindcă ar duce lipsă de tupeu, ci fiindcă oamenii sunt dezgustați de ce a făcut și nu îl vor în fruntea comunei lor). Zice-se că, în acest caz, îl va susține pe candidatul PSD la Primăria Covăsânț.
În orice caz, putem constata lesne că Nicolae Ioțcu și denunțătorul său au planuri diferite pentru viitor. Drăgan se visează iar pe cai mari, la butoane, în timp ce Ioțcu așteaptă verdictul judecătorilor, după ce în primă instanță a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com