Ryanair a păcălit 19 arădeni și timișoreni de 1 aprilie: în loc să le ducă bagajele la Bruxelles, le-a lăsat la Timișoara!

in Regional | 1 Aprilie 2017, 16:15 | 0 comentarii

Penibil: 19 pasageri Ryanair, din Arad și  Timișoara, au ajuns fără bagaje la Bruxelles! 
 
Ryanair și-a păcălit astăzi 19 pasageri care au luat avionul de la Timișoara la Bruxelles-Charleroi. Majoritatea arădeni și timișoreni. Oamenii au plătit pentru bagajele de cală care însă nu au mai fost încărcate în avion, așa că după o lungă așteptare în aeroportul de destinație au fost anunțați că trebuie să își declare bagajul pierdut. Compania Ryanair nu a avut bunul simț să trimită un reprezentant al companiei să se ocupe de pasagerii săi păgubiți, anunțul a fost făcut de... un alt pasager! Acesta susținea că, pur și simplu, bagajele plătite au fost uitate la Timișoara! 
Cele 19 persoane au aflat de la Biroul Bagaje Pierdute că pot recupera gențile a doua zi sau li se vor transporta la destinație... a treia zi, la o oră incertă! În situația în care le doresc duminică, vor face deplasarea de la Bruxelles la Charleroi și retur (un drum de aprox. patru ore, incluzând timpii de așteptare după autobuz) pe cheltuiala lor. Costul transferului este de 34 de euro cu autobuzul sau aprox. 180 de euro cu taxiul. Ryanair va rambursa ori nu aceste cheltuieli - au fost informați pasagerii. 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com