Mijlocașul Robert Vîlceanu a fost împrumutat de FC Steaua București la UTA

publicat in Sport pe 29 Ianuarie 2017, 21:52

Conducerea clubului arădean a ajuns astăzi la un acord cu clubul FC Steaua Bucureşti pentru mijlocaşul ofensiv Robert Vîlceanu (19 ani), care s-a alăturat efectivului pe care antrenorul Laurenţiu Roşu îl conduce în cantonamentul din Spania.

Vîlceanu a debutat în Liga 1 pe 15 martie 2014, într-un meci cu Gaz Metan Mediaş, când a şi înscris. La sfârşitul campionatului 2013-2014, s-a bucurat de primul trofeu, titlul naţional. În total, mijlocaşul a contabilizat 10 prezenţe pe prima scenă în tricoul echipei bucureştene, unde a mai lucrat cu Laurenţiu Roşu, actualul antrenor al UTA-ei. Se întâmpla în sezonul 2014-2015, pe când fostul atacant făcea parte din staff-ul tehnic al lui Constantin Gâlcă. Atunci, Steaua câştiga ”tripla” Campionat - Cupa României - Cupa Ligii.
Sezonul trecut, Robert Vîlceanu a jucat tot pe prima scenă, la FC Voluntari, adversara UTA-ei din al doilea baraj de promovare în prima ligă.
În prima parte a acestei ediţii de Liga 1, noua achiziţie a UTA-ei a bifat doar o prezenţă în tricoul Stelei, în rest evoluând mai mult pentru echipa secundă a clubului lui Gigi Becali, Steaua II, din Liga 3. 


FOTO: uta-arad.ro