Cadavrul unui bărbat, găsit pe un câmp la marginea Aradului; cauza luată în calcul fiind gerul

in Regional | 10 Ianuarie 2017, 13:41 | 0 comentarii

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe un câmp de la marginea municipiului Arad, iar anchetatorii nu exclud varianta ca moartea să fi survenit din cauza gerului.
Cadavrul bărbatului a fost descoperit luni seara, pe un câmp de la marginea străzii Voinicilor din cartierul Micălaca, un bărbat sunând la 112 pentru a semnala cazul.

La faţa locului au ajuns medicii care au confirmat decesul şi poliţiştii, care au început cercetările.

"Poliţia Municipiului Arad a fost sesizată prin 112 de către un cetăţean că în zona de sud a exrtravilanului municipiului Arad există un cadavru. S-a efectuat cercetarea la faţa locului de către poliţiştii de la Investigaţii Criminale. Cadavrul este al unui bărbat de aproximativ 65 de ani. Nu prezintă urme de violenţă. Cadavrul a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală Arad în vederea efectuării autopsiei medico-legale", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga.
Bărbatul nu avea documente asupra sa.
Anchetatorii nu exclud varianta ca bărbatul să fi murit din cauza gerului, în condiţiile în care în municipiul Arad temperaturile au coborât până la minus 18 grade Celsius.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com