Dosar penal pentru un tânăr din Arad care își punea câinele să ucidă alte animale. Atenție, imagini ȘOCANTE

in Regional | 9 Ianuarie 2017, 11:30 | 0 comentarii

  O postare pe Facebook a creat revoltă printre internauți, aseară. Este vorba despre o fotografie și un filmuleț în care se vede cum un bărbat își stârnește câinele, un pitbull, pentru a ataca un alt câine care este legat. 
Clipul poate fi văzut AICI însă, atenție, imaginile vă pot afecta emoțional.

În mesajul său, utilizatorul, care precizează că a primit imaginile de la altcineva, spune că stăpânul câinelui se numește Ionel Stepan, că este din comuna Buteni, județul Arad, și că aceste practici au devenit obișnuință pentru individ. 
După ce postarea a fost distribuită de peste 10.000 de ori, oamenii legii s-au autosesizat și au luat primele măsuri în acest caz.
„Oficial putem să vă comunicăm faptul că, în urma apariției pe rețelele de socializare a imaginilor și fotografiilor respective, polițiștii Postului de Poliție Buteni s-au sesizat din oficiu, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei. 
Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din aceeași localitate, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cruzime împotriva animalelor”, a declarat inspectorul de poliție Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.
Toate cele patru persoane prezente în clipul cutremurător au fost chemate la Postul de Poliție Buteni pentru a da declarații.(sursa: pressalert.ro)
 Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com