Roma, cea mai căutată destinaţie în luna octombrie - Paravion

in Locuri de vacanta | 11 Octombrie 2016, 17:00 | 0 comentarii

Capitala Italiei este una dintre cele mai ofertante destinaţii de city break din luna octombrie, aproape jumătate dintre turiştii care şi-au achiziţionat pachete turistice de weekend în această lună alegând să viziteze Roma, se arată într-un comunicat al agenţiei de turism online din România Paravion.
Potrivit comunicatului remis marţi, bugetul mediu alocat de românii care şi-au programat city break-uri în octombrie în capitala Italiei se ridică la 200 de euro de persoană, pentru pachete ce includ bilete de avion şi cazare cu mic dejun, la hotel de 3 stele.
'Turiştii care merg la Roma trebuie să îşi stabilească de la bun început un itinerariu cu principalele obiective. Plecând de la Colosseum, ei pot vizita Forul Roman, Piazza Venezia şi Monumentul Vittorio Emanuele II, Columna şi Forul lui Traian, Fontana di Trevi, Panteonul, Piazza Navona, Castelul Sant'Angelo, Muzeul Vatican şi culminând cu Catedrala San Pietro, care oferă o privelişte de neuitat asupra Cetăţii Eterne. Cei cu buget redus pot face economii dacă merg în prima duminică a lunii, când accesul la Colosseum şi la Forul Roman este gratuit', a declarat Remus Vişan, director general al Paravion.
Acesta a menţionat, totodată, faptul că pentru luna octombrie s-au vândut şi city break-uri în Europa la preţuri ce depăşesc 1.000 de euro pentru un cuplu. Astfel, cele mai scumpe pachete vândute de Paravion au fost în Valencia, la 800 de euro de persoană, pentru bilet de avion şi 4 nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, urmate de cele disponibile în Amsterdam, la preţul de 550 de euro de persoană, pentru bilet avion şi 3 nopţi de cazare cu mic dejun, la un hotel de 3 stele. În topul celor mai scumpe pachete de weekend achiziţionate de români în această lună se numără şi cele în Verona, disponibile la preţul de 450 de euro de persoană, pentru bilet avion şi 2 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus.
Paravion este cea mai mare agenţie de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum şi de soluţii de securitate dezvoltate de Zitec şi PayU. (economica.net)


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com