(VIDEO) O fetiţă de 5 ani o critică pe Theresa May pentru cum gestionează problema persoanelor fără adăpost

in Externe | 5 Octombrie 2016, 18:17 | 0 comentarii

 
O fetiţă de cinci ani a criticat-o, într-o înregistrare video publicată de mama ei pe YouTube, pe şefa Guvernului britanic Theresa May pentru modul în care gestionează problema persoanelor fără adăpost, relatează The Independent.
În înregistrarea care are deja zeci de mii de vizualizări pe YouTube, Brooke Blair s-a adresat direct Theresei May, făcând apel la acordarea de asistenţă financiară persoanelor fără adăpost din Marea Britanie.
“Numele meu este Brooke Blair şi am cinci ani. Am ceva să îţi spun, Theresa May”, îşi începe fetiţa discursul.
“Ieri noapte am ieşit pe stradă şi am văzut sute şi milioane de oameni fără adăpost. Am văzut pe cineva cu urechile lăsate în jos, am văzut o mulţime oameni. Ar trebui să fii acolo, Theresa May. Ar trebui să aduci biscuiţi, ciocolată caldă, să construieşti case”, spune ea indignată.
“Uite, eu am doar cinci ani, nu pot face nimic în legătură cu asta. Economisesc bani şi nu vor fi niciodată suficienţi. Tu ai banii, cheltuie o parte din ei şi ajută-i pe oameni. Asta trebuie să faci, deoarece am avut multe războaie în ţara asta şi nu îmi place asta, Theresa May. Sunt foarte supărată”, încheie fetiţa.
Înregistrarea video a fost postată pe YouTube de către mama sa, Holly Mathews.
Holly Matthews, care a apărut în show-ul de televiziune Byker Grove în anii '90, a scris într-o postare pe blog că problema persoanelor fără adăpost a marcat-o recent pe fiica sa.( mediafax.ro)
 


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com