Sanitas: Peste 35.000 de semnături strânse pentru declanşarea grevei generale pe 31 octombrie

in NAȚIONAL | 4 Octombrie 2016, 12:58 | 0 comentarii

 Federaţia Sanitas a strâns peste 35.000 de semnături la nivel naţional pentru declanşarea grevei generale pe 31 octombrie, în cazul în care revendicările sindicaliştilor nu sunt soluţionate, a anunţat, marţi, prim-vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Marius Sepi.
„Suntem în calendarul de proteste, așa cum am stabilit de la început, astăzi protestăm în fața Ministerului Sănătății, sunt aceleași revendicări. Din păcate Guvernul nu a reușit să ne dea niciun răspuns pozitiv. În schimb, am observat o mare dorință de a protesta în rândul membrilor de sindicat, la acest moment sunt peste 35.000 de semnături la nivelul țării pentru declanșarea grevei generale pe 31 octombrie. Dacă nu se întâmplă nimic pozitiv până atunci, rămâne grevă generală, iar pe 12 octombrie va fi grevă japoneză și pe 19 octombrie, greva de avertisment cu întreruperea activității pentru 12 ore și dacă nu vom avea niciun răspuns, pe 31 va fi grevă generală. Am luat legătura cu toți parlamentarii din comisiile de specialitate, am făcut amendamente în așa fel încât să amendeze OUG 20 și OUG 43 pentru că nu am cerut nimic în plus decât rezolvarea cazului colegilor noștri excluși din aceste OUG care au produs haos în tot ce înseamnă salarizare”, a declarat, marţi, prim-vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Marius Sepi.
Membrii Federației Sanitas pichetează marți, între orele 11:00 și 13:00, sediul Ministerului Sănătății, iar pe 11 octombrie urmează să picheteze Parlamentul României. (MEDIAFAX)


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com