Cea mai scumpă casă vândută în Cluj-Napoca a costat 1,2 milioane de euro

in NAȚIONAL | 26 Septembrie 2016, 22:39 | 0 comentarii

Cele mai valoroase zece tranzacții realizate de către persoanele juridice din municipiul Cluj însumează peste 15,5 milioane de euro din cele aproximativ 56 de milioane euro tranzacționate de în 2015 de persoane juridice.
Cea mai scumpă casă tranzacționată în Cluj este localizată în cartierul Andrei Mureșanu și a fost vândută cu peste 1,2 milioane de euro, potrivit Ghidului tranzacțiilor imobiliare din Cluj-Napoca, realizat de ANEVAR.
Ghidul analizează tranzacțiile imobiliare încheiate în Cluj în 2015, în baza informațiilor oficiale din contractele de vânzare-cumpărare înregistrate. Documentul conține date privind volumul și valoarea totală a proprietăților tranzacționate, repartizarea acestora pe tipuri de proprietăți (apartamente, case, terenuri, altele), prețurile medii pe metru pătrat repartizate pe cartiere și pe întregul municipiu.

"Suntem bucuroşi că am continuat demersul început cu trei ani în urmă punând astăzi la dispoziţia celor interesaţi trei ediţii consecutive ale singurului ghid imobiliar din România care are la bază informaţiile din contractele de vânzare-cumpărare. Informaţiile diverse conţinute de aceste ghiduri permit analize diverse cu rezultate foarte interesante. Vom continua acest proiect şi ne dorim ca şi alte localităţi din România să realizeze acelaşi lucru", a declarat Adrian Vascu, iniţiatorul acestui proiect şi Senior Partner al companiei Veridio.Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com