Happy Channel va difuza telenovela "Doar tu/ Solamente Vos", cu Natalia Oreiro, începând de luni

in Divertisment | 26 Septembrie 2016, 14:11 | 0 comentarii

Televiziunea Happy Channel a anunţat că va difuza telenovela "Doar tu/ Solamente Vos" în care joacă Natalia Oreiro, una dintre cele mai iubite actrițe sud-americane. Premiera va avea loc luni, 26 septembrie, de la 17:00; serialul urmând a fi difuzat de luni până vineri.
Milagros din telenovela fenomen "Înger sălbatic/ Muñeca brava", revine în România într-o nouă producție argentiniană din 2013, "Doar tu/ Solamente Vos". În Argentina, serialul a avut o audienţă medie de 15.8, conform Wikipedia.

Serialul este o comedie romantică, cu personaje carismatice, povești captivante de dragoste și întâmplări desprinse din cotidian. Natalia Oreiro joacă rolul unei coafeze care îi va schimba viaţa dirijorului unei orchestre de muzică, Juan, interpretat de actorul Adrian Suar, tată a cinci copii şi recent părăsit de soţie. Aurora, personajul interpretat de Natalia Oreiro, se mută în aceeaşi clădire cu Juan, iar de aici începe o întreagă aventură, cu întâlniri și întâmplări ce le vor schimba viețile amândurora. (MEDIAFAX)

Scenariul telenovelei include aparițiile speciale ale unor cântăreți și trupe celebre, care vor cânta împreună cu personajele din poveste în timpul unor secvențe importante. Printre artiștii "guest stars" se numără David Bisbal, Carlos Vives, Los Pimpinela și Alejandro Lerner.

"Doar tu/ Solamente Vos" marchează reîntoarcerea Nataliei Oreiro în producțiile de televiziune, rol pentru care actrița și-a schimbat look-ul.

Natalia Oreiro a jucat rouri importante și în industria cinematografică: "Un argentino en Nueva York", "Cleopatra", "La peli", "Las vidas posibles", "Música en espera", "Francia". De asemenea, a primit rolul principal într-o serie difuzată pe trei platforme diferite: televiziune, telefonie mobilă şi Internet, "Amanda O", iar revista Esquire a inclus-o în topul celor mai sexy femei în viață.

În ceea ce privește viața personală, Natalia Oreiro s-a căsătorit în secret cu muzicianul Ricardo Mollo pe 31 decembrie 2001, în Brazilia și împreună au un băiețel de 4 ani, Merlín Atahualpa Mollo, născut în Buenos Aires.

Adrián Suar și-a început cariera în televiziune în adolescență, cu rolul lui Pelito din telenovela El papá de los domingos și a continuat cu filmele de cinema: "Comodines", "Cohen vs Rosi", "Apariencias", "Un novio para mi mujer".

Telenovela "Doar tu" a fost multi-premiată la Tato Awards, Gala premiilor de televiziune din Argentina, pentru: cea mai bună actriță în rol principal într-o comedie (Natalia Oreiro), cel mai bun actor în rol principal într-o comedie (Adrián Suar), cea mai bună actriță în rol secundar (Muriel Santa Ana), cel mai bun actor în rol secundar (Juan Minujín), cel mai bun serial de comedie. De asemenea, a fost nominalizată la Martín Fierro Awards pentru cel mai bun scenariu, cea mai bună regie și cea mai bună piesă de pe genericul de început.
Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com