PNL vrea Comisie de anchetă privind activitatea Radioului Public

in Politic | 26 Septembrie 2016, 14:04 | 0 comentarii

Conducerea PNL discută luni posibilitatea de a cere comisie parlamentară de anchetă pentru activitatea Radio România Actualităţi, după ce jurnalişti din RRA au acuzat conducerea instituţiei de cenzură
PNL vrea să solicite înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară privind activitatea RRA, în urma acuzaţiilor aduse de angajaţi ai intituţiei, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

ActiveWatch a trimis o scrisoare președintelui Klaus Iohannis, președinților celor două Camere ale Parlamentului și premierului în care acuză presiuni ale conducerii RRA asupra unor ziariști. ”Vă atragem atenția cu îngrijorare asupra continuării tentativelor de intimidare a jurnaliștilor din cadrul Societății Române de Radiodifuziune prin declanșarea a noi proceduri de cercetare a doi jurnaliști de la Radio România Actualități, Alexandru Rusu și Cătălin Gomboș. Astfel, președintele-director general al SRR, Ovidiu Miculescu, a dispus constituirea unei Comisii de cercetare disciplinară prealabilă pentru cei doi jurnaliști, comisie care are posibilitatea să aplice și sancțiuni în baza dreptului muncii”, se arată în scrisoare.

Jurnaliştii Alexandru Rusu și Cătălin Gomboș sunt cercetaţi de RRA pentru că au vorbit public despre o campanie a Societății Române de Radiodifuziune numită "Nu distrugeţi Radioul public. Eu sunt Radio România!".
Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com