Un nou serial de comedie cu Mihai Bendeac şi Micutzu, "Băieţi de oraş", la Antena 1, în această toamnă

in Emisiuni/Televiziune | 21 Septembrie 2016, 19:49 | 0 comentarii

Televiziunea Antena 1 a anunţat că pregătește pentru această toamnă un serial de comedie, "Băieți de oraș", care va fi difuzat în continuarea show-ului "În puii mei" şi ale cărui personaje se desprind din această emisiune de divertisment.
Temele abordate vor fi cât se poate de actuale și vor parodia viața "băieților de oraș".
Difuzat în continuarea show-ului "În puii mei", acesta îi va avea în centrul acțiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboțelu' și Versace, persoaneje deja bine cunoscute publicului, care se despind de „În puii mei” și își continuă și dezvoltă povestea în această nouă producție.

"Este primul serial din viața mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut pănă acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor", a declarat Mihai Bendeac.

Actorul este extrem de încântat de colegii tineri cu care lucrează și de felul în care au decurs lucrurile până acum – "Vlad Drăgulin în rolul lui Malone este absolut genial. Am momente când, deși îl interpretez pe Roby, mă trezesc devenind, efectiv, spectator în timpul dublelor. Micutzu in rolul lui Dorian e delicios. Anca Dinicu a dus imbecilitatea Ginei într-o zonă suprarealistă. Lorena Luchian si Doina Teodoru creează două personaje superbe: Daniela și Renatta. Plus un actor care nu joacă rolul Roboțelu', țigănușul depedent de păcănele și pariuri. Nu-l joacă. Chiar e personajul. Lucrez cu niște oameni minunați. Iar membrii echipei de producție, care muncesc enorm, se comportă ca niște eroi, lucru pentru care le mulțumesc. Oamenii ăștia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial".

"Băieți de oraș" va avea în mod constant și apariții periodice ale unor nume de rezonanță în lumea televiziunii, a filmului sau a teatrului, a mai anunţat televiziunea care nu a precizat data exactă a premierei.
Televiziunea a publicat un teaser de 25 de secunde - http://a1.ro/galerie/antena-1-pregateste-un-serial-de-comedie-cu-mihai-bendeac-baieti-de-oras-id590058-play1057428.html.


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com