Ce ne-a pregătit "Vara"

in Party | 24 Iunie 2016, 11:09 | 0 comentarii

 Solstițiul de vară a anunțat și  începerea oficială a sezonului cald, și premiera în România a unuia dintre DJ-ii internaționali aflați pe val. 
Solstițiul de vară a anunțat și  începerea oficială a sezonului cald, și premiera în România a unuia dintre DJ-ii internaționali aflați pe val. 
Epic Vara prezintă, pentru prima dată în țară, un set live semnat Mahmut Orhan. Tânăra vedetă a dat lovitura în acest an cu piesa Feel, care l-a propulsat pe turc în topurile de specialitate. Piesa DJ-ului stabilit în Istanbul se află în Top 30 al căutărilor Shazam din întreaga lume, fiind și unul dintre hit-urile incontestabile ale acestei veri. Petrecerea are loc vineri, de la ora 23, în clubul care a făcut furori la deschiderea sa de săptămâna trecută. 
Sâmbătă, epicii se strâng în același loc, de la aceeași oră, pentru un party clasic, cu muzică diversă și drink-uri fresh. La deschiderea oficială de sâmbăta trecută, publicul s-a bucurat de aer liber în Epic Garden și a dansat după ce s-a încărcat cu energie, în Epic Vara, până a răsărit soarele.  Pentru mulți timișoreni a fost cel mai frumos răsărit de care s-au bucurat în ultimul timp, venind cu promisiunea multor alte nopți albe de acum înainte.
 

Foto: Mihai Toth (First Party at Epic Vara 17.06.2016)


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com