Fiat Tipo, lansat în România cu preţuri de la 11.000 de euro

in Auto | 15 Februarie 2016, 19:32 | 0 comentarii

Importatorul Auto Italia a început vânzarea noului sedan din gama Fiat, Tipo, la preţuri care pornesc de la 10.990 de euro (TVA inclusă), în timp ce versiunea limitată în momentul lansării are un preţ de 12.500 de euro, inclusiv TVA.
Importatorul Auto Italia a început vânzarea noului sedan din gama Fiat, Tipo, la preţuri care pornesc de la 10.990 de euro (TVA inclusă), în timp ce versiunea limitată în momentul lansării are un preţ de 12.500 de euro, inclusiv TVA.

Comercializarea a început deja prin cele 36 de centre din reţeaua de distribuitori autorizaţi, se arată într-un comunicat al Auto Italia.
Tipo va fi oferit în patru configuraţii de bază, Tipo, Pop, Easy şi Lounge, la care se adaugă versiunea de lansare Opening Edition. Cu un preţ de 12.500 (TVA inclus), pentru motorizarea 1.4 benzină de 95 de cai putere, Euro 6, cu transmisie manuală, Fiat Tipo Opening Edition oferă în standard aer condiţionat, airbag-uri frontale şofer şi pasager, airbag-uri laterale şi cortină, geamuri anterioare şi posterioare acţionate electric, oglinzi retrovizoare acţionate electric, cu dezaburirie, banchetă posterioară divizată 60/40, rabatabilă, sistem de prindere Isofix pentru locurile posterioare, cotieră anterioară, senzori de parcare posteriori, proiectoare de ceaţă, ESP, sistem de infotainment Uconnect cu MP3 player, port USB şi AUX, conectivitate Bluetooth, comenzi pe volan şi jante din aliaj de 16 inchi.

Modelul poate fi dotat cu două unităţi turbo diesel Multijet II şi una pe benzină, care dezvoltă între 95 CP şi 120 CP (1.4/95 CP, 1.3 MultiJet/95 CP şi 1.6 MultiJet/120 CP). Cel mai economic consum este înregistrat de propulsorul 1.3 MultiJet, de 4,1 litri/100 de kilometri în regim extraurban. Începând cu luna martie, va fi disponibilă în România şi motorizarea 1.6/110 CP benzină, cuplată la o transmisie automată în 6 trepte.

Dimensiunile exterioare ale maşinii din clasa compactă sunt 4,54 metri lungime, 1,79 metri lăţime şi 1,49 metri înălţime, noul model Fiat dispune de cel mai mare portbagaj din segment, cu un volum de 520 de litri. Ampatamentul este de 2,64 metri.

Dezvăluit iniţial sub conceptul Ægea Project, Tipo este proiectat la Centro Stile Fiat din Torino, produs în Turcia la uzina Tofaş din Bursa şi vândut în peste 40 de ţări din regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Sedanul compact va fi succedat de variantele hatchback şi break.


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com