(VIDEO) Casă funerară de lux, pentru morţii din Arad, cu efecte suflate cu aur!

in Regional | 28 Martie 2013, 13:43 | 13 comentarii

Capelă mai ceva ca un hotel de patru stele la Arad. Candelabre suflate cu aur, încălzire în pardoseală şi chiar restaurant. Cine se respectă poate organiza priveghiul pentru ruda decedată într-o astfel de clădire.
Capelă mai ceva ca un hotel de patru stele la Arad. Candelabre suflate cu aur, încălzire în pardoseală şi chiar restaurant. Cine se respectă poate organiza priveghiul pentru ruda decedată într-o astfel de clădire.

Nimic din aspectul clădirii nu aduce aminte de o casă funerară. Capela are 6 camere de priveghi, coloane de piatră la intrare, sală de mese pentru 70 de persoane iar holul este luminat de candelabre de cristal suflate cu aur.

Proprietarul capelei spune că nu a dorit o casă funerară extravagantă, ci doar un loc comod pentru rudele îndurerate.

“Noi nu vrem ca aceasta capelă să treacă drept o clădire extravagantă. Ne dorim ca rudele celor decedaţi să găsească aici un spaţiu elegant”, a declarat Dorin Lungu, director.

“Când am venit prima data am avut senzaţia că sunt în Spania când am fost la o înmormântrare deosebită. Îmi dau seama că se poate şi în România”, a declarat Simion Tomuţa, pastor penticostal.

Atraşi de luxul clădirii, clienţii nu au întârziat să apară. “Preţurile sunt acceptabile. Eu am apelat la această firmă pentru că preţurile sunt rezonabile…100 de lei pe zi, include sala de mese, privegheatul”, Costel Gogea, client.

Capela a fost construită cu 200.000 de euro, iar proprietarul este încântat de rezultat. El speră ca străinii care vizitează Aradul să considere capela funerară un obiectiv turistic.
Sursa: rtv.net
Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Comentarii (13)

Bravo familiei Cristescu foarte frumos felicitări

de Luci pe 12.11.2013 la 23:49

Pt când o sa urmezi tu 'mspecialistule'm îți promit eu ca o sa vb cu ei sa se specializeze specia pt tine cu toate dotarile!fiecare pleacă de jos nu ca si tine ca si alți..mari smecheri... Si ești foarte mare specialist in ce domeniu?in săpat gropi sau in ce? Astia sunteți voi niște invidiosi ce nu au ce sa facă;)

de Eu... pe 28.06.2013 la 01:00

Cu dotarile stati cam prost.In occident trasportul sicriului se face cu carucioare speciale . Daca sunt sase decedati si sunt privegheati de rude ,cum ii aranjati la cele 10 mese de care dispunti. Parerea mea ca specialist in domeniu ati facut ceva de lux dar fara functionalitate .Pacat de bani bagati ,dar oricum i-ati facut ilegal:ATI OBLIGAT APARTINATORI SA CUMPRE SICRIU DE LA VOI DACA VOR SA SCOATA DECEDATUL DE LA MORGA SPITALULUI JUDETEAN DIN ARAD PE CARE ATI PUS STAPANIRE CA FOST OM DE SERVICIU,IAR PE URMA MARE AUTOPSIER.

de Specialistu pe 25.06.2013 la 11:26

Am sperat sa fie cu crematoriu.Sper ca pana voi pleca eu sa se faca.

de Maria pe 09.06.2013 la 20:31

nu trebuie sa fii bogat sa ai putin respect pentru cel care a murit, in special daca i-ti mai face parte si din familie.... bravo celui care s-a gandit la asa ceva si la noi, in special cu costuri mici.

de anca u pe 31.03.2013 la 19:04

Bine spus utistule,anonim sunteți oameni cu caracter nu ca si alexandra si restu bagatorilor de seama

de Kuki pe 30.03.2013 la 21:36

alexandra... este problema omului ce face cu banii lui.Daca toata lumea ar muncii nu ar fi saracie,dar mai bine cersim ca este mai usor.sunt putini care au curajul sa se bage in banci...sa nu doarma linistiti ca sa faca ceva frumos si util ptr comunitate

de anonim pe 29.03.2013 la 20:26

Alexandra nu te supara dar se vede la tine multa frustrare,ce treaba ai tu cu ce a facut omul asta pe banii lui,sunt ai lui deci poate sa le dea foc fara ca tu,eu sau altii sa-l luam la rost,si chiar nu vad legatura cu,copii care mor de foame,asta ce inseamna ca altii ii fac si noi sa ii crestem ? NU ! cand te futi si iti place mai trebuie sa gandesti si cu celalalt cap ca at e bn,apoi nu. e o afacere unde nu te obliga nimeni sa apelezi la ea,ai posibilitate mergi,nu ai,exista capele in cimitire si acolo e ok...dar e afacerea omului e treaba lui nu a ta,a mea sau lui altii.

de Utistu` pe 29.03.2013 la 17:13

Terenul în suprafaţă de 1500,00 mp, este amplasat în cartierul Grădişte pe partea stângă pe sensul de mers spre Oradea în imediata apropiere a cimitirului existent, cu acces din calea Zimandului respectiv prin str. Stefan Roth.

de luc pe 29.03.2013 la 10:27

Nu este in cimitir,capela este in gradiste langa fabrica Siri sau asa ceva capela ii privata sa se inteleaga!

de Kuki pe 28.03.2013 la 19:29

În ce cimitir este această capelă?

de Kmy pe 28.03.2013 la 19:20

rusine si strigator la cer,poate odata cu codul rosu din marea neagra se va schimba si la noi cate ceva ca ne-ati nenorocit 23 de ani in coace,in timp ce mii de oameni in tara asta mor de foame voua va arde da luxul pentru morti???????rusine

de alexandra pe 28.03.2013 la 17:45

strigator la cer,in timp ce ne mor copiii de foame,voua va trebuie lux pentru morti???mai bine cu acei bani a-ti fi ajutat pe cei saraci....rusine...poate odata cu codul rosu se va rezolva toate aceste prostii care merg de 23 de ani incoaace

de alexandra pe 28.03.2013 la 17:41

Adauga comentariu:

caractere disponibile
capcha

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com