(VIDEO) Înregistrare tulburătoare cu Dumitru Branc, fostul primar al Aradului!

de Andrei Ando | in Regional | 8 Mai 2011, 00:12 | 33 comentarii

  • imagini (8)
 În ultima perioadă a vieții sale, fostul primar al Aradului, Dumitru Branc, a căutat sensul vieții în credință. Într-o serie de dezbateri cu Oreste Teodorescu, acesta a discutat despre Dumnezeu, originile românilor, despre originea binelui și a răului. Vă prezentăm acum una dintre cele mai reușite emisiuni ale lui Dumitru Branc, în care explică criza profundă a societății, nu numai financiară, dar și morală. Pe timbrul vocal al fostului primar se simte deja semnul bolii. Odihnească-se în pace, Aradul a pierdut un om deosebit, o persoană bună și corectă, un primar care dacă nu ar fi fost hărțuit și hăituit politic, ar fi dus Aradul la un alt nivel de dezvoltare.
În ultima perioadă a vieții sale, fostul primar al Aradului, Dumitru Branc, a căutat sensul vieții în credință. Într-o serie de dezbateri cu Oreste Teodorescu, acesta a discutat despre Dumnezeu, originile românilor, despre originea binelui și a răului. Vă prezentăm acum una dintre cele mai reușite emisiuni ale lui Dumitru Branc, în care explică criza profundă a societății, nu numai financiară, dar și morală. Pe timbrul vocal al fostului primar se simte deja semnul bolii. Odihnească-se în pace, Aradul a pierdut un om deosebit, o persoană bună și corectă, un primar care dacă nu ar fi fost hărțuit și hăituit politic, ar fi dus Aradul la un alt nivel de dezvoltare.
Una dintre cele mai puternice personalități locale, fostul primar al Aradului în perioada 1996-1998, Dumitru Branc, a încetat din viață. A trăit 59 de ani.Decesul a survenit după o lungă și grea suferință, după o dificilă intervenție chirurgicală pe care Dumitru Branc a suferit-o cu câteva luni în urmă și în urma căreia și-a pierdut în mare parte capacitatea de a vorbi.
Dumitru Branc a fost un om bun. A părăsit funcția de primar în urma celei mai rușinoase mascarade judecătorești de după Revoluție, din județul Arad, fiind condamnat la închisoare cu suspendare pentru folosirea abuzivă a telefonului mobil de serviciu și pentru că a cerut unui om de afaceri să sposnorizeze cu 5 milioane de lei vechi echipa UTA, în schimbul anulării unei amenzi pentru turnarea ilegală a unei platforme de beton pe care acesta urma să își amenajeze o terasă. Branc a fost unul dintre primarii vizionari ai Aradului, care a pus bazele unei dezvoltări pe orizontală a comunității, atrăgând primele companii multinaționale importante în Arad. Pe vremea sa a venit în oraș McDonalds, fiind prima investiție străină cu nume bun în Arad. După mascaradele de proces în care a fost judecat și condamnat, Dumitru Branc a scris o carte, dezvăluind cu sinceritate dedesubturile cazului său și arătând cu degetul persoane importante din Arad care au căutat să îl elimine, pentru că în calitate de lider al PNȚCD s-a opus promovării unora dintre ei. 

Dumitru Branc a fost condus pe ultimul drum de către familie, prieteni şi cunoscuţi astăzi, în urma unei ceremonii funerare care început la ora 14, în holul Palatului Administrativ, acolo unde corpul neînsufleţit a fost depus la ora 10. Familia şi prietenii apropiaţi i-au stat la căpătâi în toată dimineaţa. La ceremonie au asistat şi câţiva politicieni locali, mai vechi colegi sau adversari politici ai decedatului. După frumoasa slujbă ţinută în Palatul Administrativ, cortegiul s-a deplasat la cimitirul Pomenirea, unde la intrare a mai avut loc o scurtă slujbă religioasă.

Dumnezeu să îl aibă în paza sa! Aradul este mai sărac...


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Comentarii (33)

In legatura cu raspunsul"conteluiXXX"-tot ce am scris despre purtarea urata a acestuia cu DOMNUL MITRUT stiu personal de la Domnul Mitrut cand a trebuit sa apelez la dumnealui ca sa ma ajute ptr.ca fusesem pacienta acestui sarlatan,incompetent -contele i. -care mi-a facut f. mult rau-fapt pe care l-a confirmat si Dragos Argesanu -la care am fost dupa ce a murit DOMNUL MITRUT-anume ca mi-a facut lucruri rele pe care nu avea voie sa le faca-si asta face multor pacienti ai sai!!!!!!!!! Imi pare tare rau ca a murit Domnul Mitrut -m-a ajutat neconditionat! Dumnezeu sa il ajute pe el si sa ii ajute familia!!!

de Pacienta a D.Mitrut pe 30.07.2014 la 21:19

Mitrut ,ti-am simtit lipsa o perioada , mai clar pina acum ceva timp cind tu din nou rezonezi din nou cu noi chiar de dincolo . Esti minunat , te-am asteptat , stiam ca ai sa veghezi pt noi toti si iti multumim ca ne trimiti ginduri si indemnari cu LUMINA ADEVARATA .LUMINA , PACE ,IUBIRE ! cu respect divin NUSA

de Nusa Ninu pe 15.07.2013 la 03:01

Mitrut,esti ACASA...dragul meu,roaga-te pentru noi avem atata nevoie ! Ramas bun frate drag!

de Silvia pe 10.07.2013 la 00:32

Cu parere de rau aud de moartea domnului D. Branc la mai bine de un an de cand s-a intamplat. Eu, care m-am Trezit citind ''Trezirea spirituala si vindecarea totala in Noua Energie'' ii multumesc D-lui Branc din tot sufletul pentru ca a impartit cu mine, cu noi toti care am fost deschisi aceasta informatie. Fara dl. Branc as fi fost si azi un strutz, ca atatea miliarde de strutzi traind cu capul in pamant, ascunzandu-ma de propria divinitate. Dumitru Branc nu a murit, ci doar s-a inaltat sa fie alaturi de ceilalti Maestri, Curieri, Entitati Angelice Marete pentru ai sprijini in efortul lor de a aduce Planeta pe calea Noii Energii. Iti multumim Maestre ca esti alaturi de noi in continuare!

de Kata pe 02.08.2012 la 23:10

Buna ziua. Intamplator am dat peste acest blog unde am citit cum ca Dumitru Branc ar fi fost indepartat de la revista COSMOS, al carei fondator sunt eu, nicidecum el. Niciodata Dumitru Branc nu a facut parte din colectivul revistei COSMOS, desi i-am propus asta dupa cateva luni de la aparitia revistei, dumnealui neonorand invitatia. Asa ca, desi Dumitru Branc a plecat dintre noi de mult, va rog sa nu mai puneti pe seama lui tot felul de povesti inventate.

de Conte Incappucciato pe 09.03.2012 la 10:54

felicitari d-lui andrei ando pentru articol aradul este mai sarac pentru ca am pierdut on OM de inalta tinuta morala si un adevarat crestin

de carmen pe 27.05.2011 la 15:45

Sincere condoleante si profund regret ca a plecat atat de repede, insa misiunea lui a fost atinsa, si-a facut datoria din aproape toate punctele de vedere, a trezit natiunea dar mai mult a trezit umanitatea din fiecare om pe care l-a intalnit. Zbor inalt spre lumina Maestre Dumitru Branc, pe curand. Cu respect si consideratie Serghei Danisin & Nicoleta Virag

de Serghei Danisin pe 14.05.2011 la 01:31

Era singurul care fara sa ceara ceva in schimb vorbea ore in sir cu oamenii si se ruga ptr.ei spre deosebire de altii care au capacitati spirituale ca el ,care dezaprobau ca el procedeaza astfel -adica ajuta gratuit oamenii,care l-au si indepartat de la revista unde mai intai l-au pus membru fondator- revista COSMOS-si mai exact Contele Incappucciato!DUMNEZEU SA IL IERTE!

de ioana pe 13.05.2011 la 16:36

Am participat la intalnirea de la Sarmizegetusa din septembrie 2008. Dupa ce am terminat meditatiile si rugaciunile, am fost prima persoana cu care Mitrut s-a imbratisat. Pana la acea intalnire, nu ne mai cunoscusem in viata aceasta. Iti multumesc, Mitrut, pentru tot ceea ce ne-ai daruit! Iti transmitem iubirea noastra, neconditionata, asa cum ne-ai invatat! Dumnezeu sa iti dea Lumina!

de Sabinu pe 12.05.2011 la 17:11

nu te voi uita niciodata cel care ai fost pentru noi, frate, cumnat si unchi.

de faur gheorghe pe 10.05.2011 la 09:48

FALCA SPER CA TU ESTI URMATORUL

de MAYA pe 09.05.2011 la 21:15

A FOST CEL MAI MARE OM OM OM DINTRE TOTI PRIMARII DE PANA ACUM

de istvan pe 09.05.2011 la 21:12

cind va murii FALCÀ pe mormintul lui voi scrie AICI SE ODIHNESTE ROBUL SATANEI INFRACTORUL NR.1 AL ARADULUI ODIHNEASCASE IN CHINURI VESNIC

de rula pe 09.05.2011 la 19:48

Un ultim omagiu dim mijlocul tarii, din Fgaras , pentru cel care a fost o lumina in noaptea vremurilor noastre

de GICA pe 09.05.2011 la 17:46

Dumnezeu să îl ocrotească, a fost un primar și un om deosebit, un exemplu de vitalitate, implicare și angajament! Odihnească-se în pace!

de Andrei Ando pe 09.05.2011 la 16:46

Este cel care ne-a relevat adevaratul sens al cuvintelor : "LUMINA, IUBIRE, ARMONIE" si a trezit in noi CONSTIINTA DACICA. Dumnezeu sa-l odihneasca si noi il vom purta in inima de-a pururea. Condoleante familiei !

de Mariana pe 09.05.2011 la 15:07

Din sudul Tarii asteia iti scriu, Mitrut. Suntem onorati ca te-am cunoscut si ne-ai indrumat pasii. Stai de paza, alaturi de toti romanii nostri vajnici plecati de timpuriu dintre noi. Lumina, Iubire si Armonie tuturor in amintirea ta! Roaga-te pentru noi si dincolo de Val, te rugam.

de Luiza Polina pe 09.05.2011 la 13:39

Am ajuns la dansul intr-un moment geru al vietii mele. Mi-a dat speranta si asa m i-am continuat viata. Un Om minunat, plin de iubire fata de semenii sai. E mare lucru sa ai fericirea sa te intersectezi in viata cu aceia care te indruma, te ajuta si-ti ofera bucuria de a trai.

de lica pe 09.05.2011 la 13:04

L-am cunoscut. M-a ajutat si sunt recunpscatoare ca am avut ocazia sa-l intalnesc. Dragostea Lui Dumnezeu sa fie cu el clipa de clipa.

de gabriela pe 09.05.2011 la 13:02

DOMNUL, SA-TI CALAUZEASCA SUFLETUL CATRE LUMINA . ACUM SUFLETUL SI-A GASIT PACEA. DUMNEZEU SA-L IERTE.

de Maria pe 09.05.2011 la 09:53

LUMINA DIVINA ce te-a insotit in aceasta viata,sa fie permanent cu tine.Iti multumesc

de Gabriela-Bucuresti pe 08.05.2011 la 23:11

Lumina Domnului sa-ti fie calauza, sa te insoteasca pe cararile noi pe care ai pasit si sa fi fericit ca ai lasat in urma ta multi prieteni ,care-ti vor fi recunoscatori. Romanii de aici si de pretutindeni te poarta in sufletele lor. Ramai cu bine drag prieten! Condoleante familiei indurerate!

de Maria pe 08.05.2011 la 22:14

Acum a stralucit putin,dar lumina lui a trezit si a calauzit multe spirite,care vor mentine "lumina,iubirea,armonia"pe vecie,asa incat toti sa fie treziti la momentul lor potrivit. Sa-L rugam pe Dumnezeu sa ne lumineze,sa ne intelepteasca pe toti(familie si cei apropiati spiritual)sa acceptam totul asa cum s-a "stabilit"si sa nu uitam ce trebuie sa facem;Mitrut sa fie mandru de noi toti.Amin!

de marieta suceava pe 08.05.2011 la 22:09

Ne pare rau...condoleante familiei...sa-i fie tarana usoara...

de Brindusa pe 08.05.2011 la 21:16

Pentru ca a fost utist si a incercat sa ajute UTA,D-zeu sa-l rasplateasca in ceruri iar familia sa sa nu duca dorul lipsurilor actuale !

de Utist vechi pe 08.05.2011 la 20:12

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! L-am cunoscut la Iasi..."Lumina, iubire, armonie" - sunt cuvintele pe care le-am repetat impreuna...Ne-a redat increderea, speranta, am intles ca se poate trai si altfel..Doar prin iubire!

de naty pe 08.05.2011 la 19:54

HA HA!ANDO ESTI PENIBIL!

de ARAD pe 08.05.2011 la 17:34

Dzeu sa-l odihneasca, acest om a schimbat in bine viata multor oameni, a dat lumina si iubire la toti cei care au avut norocul sa-l cunoasca

de mioara pe 08.05.2011 la 14:45

vei ramine vesnic in inimile noastre.iti multumimpentru tot mitrut.

de maria pe 08.05.2011 la 14:24

MULTE CONDOLEANTE DIN PARTEA MEA FAMILIEI INDURERATE! AMINTIRI ETERNE SI OMAGIU VESNIC MITRUT, ESTI SI VEI RAMANE VESNIC IN INIMILE NOASTRE SI IN SUFLETELE NOASTRE! ITI MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU NOI, PENTRU ROMANIA PAMANT SFANT SI PENTRU TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI! Mitrut a plecat in nefiinta doar cu trupul! Sufletul lui traieste si va trai vesnic si va ramane tot timpul alaturi de noi toti cei care l-am cunoscut! Mitrut este si va ramane vesnic in inimile noastre si in sufletele noastre! Domnul sa-l odihneasca in pace, iar Sufletul lui sa fie fericit si multumit acolo unde se afla acum, inconjurat de Ingeri de Lumina, in deplina Fericire, Lumina, Iubire si Armonie! MITRUT, in inimi si in suflet noi vesnic te vom tine, Si vesnic ne vom gandi la tine, Cu ganduri de iubire si Eterne Amintiri, Iar Sufletul sa ti se odihneasca-n Pace, in Raiul plin de Trandafiri! CU MULTA STIMA SI RESPECT, OMAGIU VESNIC SI AMINTIRI ETERNE DIN PARTEA LUI OVIDIU DE LA FALTICENI!

de OVIDIU pe 08.05.2011 la 09:50

Iti multumim pentru tot ce ai facut si ai lasat pentru “NEAM SI TARA ”, pentru trezirea “CONSTIINTEI NEAMULUI ROMANESC – CONSTIINTEI DACICE” !!! Ramai vesnic in inimile noastre !

de Elena pe 08.05.2011 la 09:30

O M A G I U Prin viata - ai fost un calator. Ai ras, ai plans si ti-a fost dor De locuri sacre, oameni dragi Mari voievozi si falnici daci. Te-ai straduit in vremuri grele Sa scrii mesaje si sa crezi in ele. Din alte lumi Divine de-acum ai sa ne-ncanti Cu Ingeri si Arhangheli si poate chiar cu Sfinti. Nu stim in aste vremuri cine-i cel norocos Cel ce-a plecat in Ceruri sau cine-a ramas jos? Oricum ar fi, de-oriunde noi credem in minuni Si s-a schimba vreodata si soarta astei lumi . Ca orice jertfa aprinde o torta pe Pamant Sa vada calea vietii acei care mai sunt Ratacitori prin lume, putin increzatori Prin noaptea sufleteasca s-ajunga pana-n zori. Iti multumim MITRUTE ca OM SI MESAGER Iti multumim IOANE si pe Pamant si-n cer. Te asteapta o lume noua, te bucura de ea Iar noi parcurgem pasii misiunii pe Geea. ( spre – o lume minunata cum scris-ai tu candva). 07.mai 2011 ELIO

de Suceava pe 08.05.2011 la 09:15

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Condoleante familiei indurerate

de Adi pe 08.05.2011 la 08:34

Adauga comentariu:

caractere disponibile
capcha

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com