Gabi Stan, noul antrenor al echipei Unirea Alba Iulia

in Sport | 25 Februarie 2011, 07:00 | 1 comentariu

Tehnicianul Gabi Stan a fost numit, joi, în funcţia de antrenor principal al echipei Unirea Alba Iulia, din Liga a II-a, a anunţat managerul sportiv al ardelenilor, Eutin Bojin.
Tehnicianul Gabi Stan a fost numit, joi, în funcţia de antrenor principal al echipei Unirea Alba Iulia, din Liga a II-a, a anunţat managerul sportiv al ardelenilor, Eutin Bojin.

"Ne-am înţeles cu Gabi Stan pentru o colaborare până în vară şi de astăzi el este noul antrenor principal al Unirii Alba Iulia. Stan va fi ajutat de Adrian Himcinschi şi Gabriel Rotaru, ultimul, încă jucător activ, se va ocupa şi de pregătirea portarilor. Stan va conduce vineri primul antrenament la Alba Iulia" a declarat Eutin Bojin.

În turul campionatului, Unirea Alba Iulia, care se află pe locul 14 în Seria a II-a a ligii secunde, a fost condusă de pe banca de tehnică de Adrian Himcinschi.

În această iarnă, Marian Pană a fost trei săptămâni antrenor al echipei din Alba Iulia, dar a părăsit formaţia pentru a da curs unei oferte venite de la Unirea Urziceni

Gabriel Stan, în vârstă de 58 de ani, a mai pregătit printre altele formaţiile Farul Constanţa, FC Braşov, Astra Ploieşti şi UTA Arad.

Citește știrile direct de pe telefonul tău mobil! m.vestic.ro
Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Comentarii (1)

Balgrad este numele vechi al localitatii unde acum antreneaza acest Gabi Stan fost si la UTA cu rezultater mediocre.Pentru ca d-l Loati Korosi este simpatizat de multi printrte care ma numar si eu,permiteti sa-i transmit ,,Multa sanatate,fericire,noi succese la femei si cu UTA CA A FOST SI RAMANE UN MARE LORD.Viata lunga si nu uita de placintele cu gem servite la masa ca felul 3...Vai daca as fi eu in locul unor sefi aradeni sa vezi ca UTA n-ar cadea sub locul 5 in Liga 1.Asa cu sefi falsi ca utisti,murim prin B...

de Utist din Balgrad pe 25.02.2011 la 14:24

Adauga comentariu:

caractere disponibile
capcha

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com