(FOTO) 90 de poze "în flăcări" cu Anna Lesko

in | 13 Decembrie 2010, 15:23 | 2 comentarii

Fa cunostiinta cu superba Anna Stepvania Lyzhcko, cunoscuta sub numele de scena Anna Lesko!

Anna Lesko s-a nascut pe 10 ianuarie 1979 in Chisinau, insa de la varsta de 17 ani traieste in Romania. Este cantareata, pictorita, textiera si una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul romanesc.

Lesko si-a inceput cariera muzicala in 2000, cantand timp de aproximativ un an in compania formatiei muzicale Directia 5. In 2002 a aparut si primul material discografic de studio al artistei - "Flacari" - ce contine si primul ei hit - "Ard in flacari" - care a ramas pana astazi unul dintre cele mai cunoscute cantece ale sale.

Anna Lesko

Pentru cel de-al doilea album, "Inseparabili", Anna Lesko a fost rasplatita cu Discul de Aur pentru vanzarile inregistrate. Urmatoarele doua discuri lansate ("Pentru tine" si "Ispita") au marcat o schimbare a stilului muzical abordat de interpreta si au reprezentat o consolidare a carierei lui Lesko, lucru materializat prin slagare precum "Nu mai am timp", "Lasa-ma sa cred" sau "Anicyka Maya".

Anul acesta, cea mai sexy vedeta din Romania si-a lansat cel de-al cincilea material discografic, intitulat "Jocul seductiei", pentru care a lucrat cu o serie de compozitori diferiti, fiind precedat de doua extrase pe single, "Balalaika" si "In My Bedroom".

Anna Lesko

Anna Lesko este cunoscuta si drept "devoratoare de barbati". Basarabeanca s-a facut remarcata la bratul bine-cunoscutului miliardar Irinel Columbeanu. Odata intrata in crema showbiz-ului nimic nu i-a mai stat in cale cantaretei pentru a face o lunga lista cu barbati picati in plasa ei.

Continuare pe Showbiz.ro

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

 

 

Suntem peste tot

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com