Mirela Zeta a fost exmatriculată pentru că a pozat XXX

in Monden | 15 Mai 2010, 16:22 | 0 comentarii

Actrita Mirela Zeta, una dintre prezentele amuzante si simpatice de la emisiunea ''Mondenii'' a fost exmatriculata in clasa a XII, de la Colegiul National ''I.L. Caragiale'' pentru ca a pozat nud intr-o revista. Frumoasa de la Prima TV si-a dorit o cariera in showbiz inca de pe bancile liceului, insa acest lucru i-a adus numai necazuri. Vestea ca a aparut intr-o revista pentru adulti a facut inconjorul Colegiului, actrita fiind asaltata de complimente si propuneri indecente din partea baietilor.
Actrita Mirela Zeta, una dintre prezentele amuzante si simpatice de la emisiunea ''Mondenii'' a fost exmatriculata in clasa a XII, de la Colegiul National ''I.L. Caragiale'' pentru ca a pozat nud intr-o revista.

Frumoasa de la Prima TV si-a dorit o cariera in showbiz inca de pe bancile liceului, insa acest lucru i-a adus numai necazuri. Vestea ca a aparut intr-o revista pentru adulti a facut inconjorul Colegiului, actrita fiind asaltata de complimente si propuneri indecente din partea baietilor. In urma exmatricularii, Mirela s-a mutat la liceul ''Spiru Haret'', sustine Click!, si s-a hotarat sa dea admitere la Facultatea de Actorie.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com